Restoraniteenindaja teeninduskoolitus

Kus?

Üle terve Eesti, sisekoolitusena teenindusettevõtetes.

Sisu:
koolituse kestvuseks on  kaheksa (8) akadeemilist tundi ja eesmärgiks ühtlustada ja arendada teenindava personali kutseoskusi.

Koolitus on kergesti kohaldatav vastavalt tellija soovile – kas alles alustava või juba professionaalse team`i tarbeks.

Ülesehituselt jaguneb koolitus kaheks teineteisega seotud mooduliks:

a) põhjalik lauakatmist käsitlev koolitus mahus (4) akadeemilist tundi;
– teenindaja kutsetöö olemus ja eetika;
– ülevaade teenindusviisidest ja võimalustest, märksõnad: a la carte; bufee; fourchette;
catering;

– ettevalmistus laua katmiseks, katmise järjestus.

b) praktiline läbimäng kestvusega neli (4) akadeemilist tundi.

Detailne lisainfo avaneb siit ….

 

Liitu lugejatega!

Telli TASUTA! Veebikirja postikoer kiirustab kohe, kui midagi uut :)

Tänan, ei.