Restoraniteenindaja teeninduskoolitus

veebruar 6, 2016 Restoraniteenindaja teeninduskoolitus kommenteerimine on välja lülitatud
Restoraniteenindaja teeninduskoolitus

Kus?

Üle terve Eesti, sisekoolitusena teenindusettevõtetes.

Sisu:
koolituse kestvuseks on kuuskümmend kaheksa (68) akadeemilist tundi ja eesmärgiks ühtlustada ja arendada teenindava personali kutseoskusi.

Koolitus on kergesti kohaldatav vastavalt tellija soovile – kas alles alustava või juba professionaalse team`i tarbeks.

Ülesehituselt jaguneb koolitus kaheks teineteisega seotud mooduliks:

a) põhjalik lauakatmist käsitlev e-koolitus mahus (60) akadeemilist tundi;
– teenindaja kutsetöö olemus ja eetika;
– ülevaade teenindusviisidest ja võimalustest, märksõnad: a la carte; bufee; fourchette;
catering;

– ettevalmistus laua katmiseks, katmise järjestus.

b) praktiline läbimäng ettevõttes, kestvusega neli (4) pluss neli (4) akadeemilist tundi.

Koolitaja:

Valdo Vokksepp, CV avaneb klõpsates siia…

Hind:
• rühmale, milles on 3-10 osalejat: 625€;
• Veebikiri.ee lugejatele ning EHRA äri- ja eraklientidele: 499€;
• käibemaksu ei lisandu.

* kursusel sisalduvat e-koolitust (Kuidas katta ja serveerida?) on vajadusel võimalik osta eraldi, hind alates 38 EUR

Käesoleva koolitusega sobivad e-koolitused: Joogid, mida peab teadma!, Teenindusjuhtimine.

Lisainfo:

Kontakt: E-R kl. 9.00-17.00
E-post: koolitus@veebikiri.ee
GSM: +372 50 19 179
Fax: +372 656 1157

 

 






Kommentaarium on suletud.