Restoraniteenindaja teeninduskoolitus

november 6, 2016 »
Restoraniteenindaja teeninduskoolitus

Kus?

Üle terve Eesti, sisekoolitusena teenindusettevõtetes.

Sisu:
koolituse kestvuseks on kuuskümmend kaheksa (68) akadeemilist tundi ja eesmärgiks ühtlustada ja arendada teenindava personali kutseoskusi.

Koolitus on kergesti kohaldatav vastavalt tellija soovile – kas alles alustava või juba professionaalse team`i tarbeks.

Ülesehituselt jaguneb koolitus kaheks teineteisega seotud mooduliks:

a) põhjalik lauakatmist käsitlev e-koolitus mahus (60) akadeemilist tundi;
– teenindaja kutsetöö olemus ja eetika;
– ülevaade teenindusviisidest ja võimalustest, märksõnad: a la carte; bufee; fourchette;
catering;

– ettevalmistus laua katmiseks, katmise järjestus.

b) praktiline läbimäng ettevõttes, kestvusega neli (4) pluss neli (4) akadeemilist tundi.

Detailne lisainfo avaneb siit ….

 






Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Toetamine:

Toetamine: