- 400 ml rõõska koort
- 1 pakk Mascarpone juustu (250 g)
- liköör (Amaretto/Vana Tallinn/Dooley’s) – umbes 3 korgitäit
- Espressot
- 3 tordipõhja (3-kihiline kook)
- tuhksuhkrut 2-3 supilusikatäit
- tumedat šokolaadi või kakaopulbrit
Valmistamine: Kõigepealt teha valmis espresso ja likööri segu. (espresso + 1 korgitäis likööri) Panna see sellisesse anumasse, millega saab pritsida. Pritsida seguga üle tunde järgi kõik kolm kihti.
Siis rõõsk koor tuhksuhkruga ära vahustada. Vahustamise ajal lisada ülejäänud 2 korgitäit likööri. Lõpu poole lisada
Mascarpone. Ei tohi lasta võiks vahustada, vaid selliseks nagu vahukoor!
KAUNISTUSEKS: Kaunistada võib riivitud šokolaadi või kakaopulbriga.
Lasta külmkapis seista 2-3 tundi.
Retsepti saatja: Liisu
Foto: Wikipedia
Allikas: Feeling24.ee