Intervjuu hinnatud toiduveebi koostaja, pr Liina Kasela`ga

august 10, 2011 Intervjuu hinnatud toiduveebi koostaja, pr Liina Kasela`ga kommenteerimine on välja lülitatud

Kas peate toiduteemalist blogi sellepärast, et Teile meeldib süüa valmistada, või teete süüa sellepärast, et peate ajaveebi : )

Mulle meeldib väga süüa teha, aga vahel teen ka süüa sellepärast, et pean ajaveebi. Eriti meeldib mulle teha erinevaid kooke ja magusaid küpsetisi. Blogi on kindlasti pannud mind rohkem erinevaid asju tegema, meie kodus korduvad harva toidud. Enamjaolt tahan ikka teha midagi uut, mida oleks võimalik ka blogisse lisada. Kindlasti ma teeksin veidi vähem süüa, kui mul poleks blogi, eriti just magusaid toite. Ma armastan söömist ja mulle meeldib, kui toit, mida ma söön, on mu enda tehtud.

Millest üldse sai kokkamine.wordpress.com alguse?

Alguses ma lihtsalt mõtlesin, et hakkan enda jaoks asju kirja panema, et oleks hiljem hea vaadata. Siis hakkas pall veerema, mulle hakkas ka pildistamine rohkem huvi pakkuma ja avastasin ühe rohkem erinevaid maitseid ja retsepte ning nii see läks.

Kuidas tekib sisu, kui tihti ja mille põhjal Te oma ajaveebi täiendate?

Täiesti isude põhjal ning enamasti kõik toidud on mõeldud mulle endale või mu perele. Nii palju on toite, mida ma tulevikus teha tahaks. Mul on pikk „to do list“, aga palju jääb hetkel aja taha ning keegi peab selle kõik ära ka sööma.

Mis on blogimise juures kõige südamelähedasem teema?

Kogu blogindus on saanud mu elu osaks ja on seda jätkuvalt ka edaspidi. Südamelähedaseks on saanud pildistamine, ma olen selles veel küllaltki algaja, nii tehnika kui ka oskuste poolest. Aga see pakub huvi ja ma jumaldan toidupilte. Ma jälgin väga paljusid toidublogisid nii Eestist kui ka välismaalt ning tihti vaatan ma sealt üksnes pilte ja naudin neid. Blogi puhul ongi minu arust pilt kõige olulisem, mis paneb inimesed üldse tahtma seda toitu teha. Mul on veel väga pikk tee selleni, et mu pildid oleksid sellised, millega ma ka ise rahule jääks.

Isiklik küsimus, kas töötate või õpite toitlustamisega seotud erialal?

Varem töötasin mõnda aega kokana, hetkel olen lapsega kodune ning käin kõrgkoolis ja õpin toitlustamisega seotud erialal, mida nüüd olen lõpetamas. Kindlasti näen ma ka oma tulevikku toitlustuses.

Ja veel üks isiklik küsimus, milline on Teie köögieelistus?

Mul ei olegi köögieelistusi, selles osas ma veel avastan ennast, ma tahaks kindlasti kogeda veel palju erinevaid maitseid erinevatest köökidest. Pastaroad on kindlasti ühed lemmikud, magusast toorjuustukoogid ja üldse erinevad koogid, neid asju on nii palju, mis mulle kohe nii väga meeldivad. Ma armastan väga kirglikult söömist!

Retseptisoovitus veebikirja lugejatele?

Retsepti valimine tuli raskelt. Valiku tegin lähtudes hooajalisusest ja lihtsusest ning soovitan veebikirja lugejatele algava sügise puhul põldmarjapirukaid http://kokkamine.wordpress.com/2010/08/16/poldmarja-pirukas/

Kommentaarium on suletud.