Enam kui 150 aastat tagasi töötas Hiram Walker välja uue viskisegamismeetodi. Esmalt segatakse kokku põhi ning sellest laagerdub mitmeviljaviski. Canadian Clubi on toodetud sel viisil aastast 1858. Valmistamisel kasutatakse parimaid viljasorte: tugeva ja erilise maiguga rukist, neutraalse maitse ja lõhnaga maisi, mis mahendab rukki kareduse ja teeb joogi magusamaks ning rukki- ja odralinnaseid, mis annavad maheda maitse ja aitavad käärimisprotsessi kiirendada. Canadian Club ei ole tavaline viski.
Maitstes pange tähele joogi ebatavalist puhtust ja mahedat maitset. Canadian Club´i on hea nautida puhtalt, allikaveega või jääga. Samaväärselt võib tema õrna maitset segada gingerale või soodaveega, või kasutada klassikaliste kokteilide, näiteks Manhattani, põhikomponendina.
Kangus: 40%
Vanus: 6 aastat
Laagerdumine: Põletatud bourboni vaadid
Pakendid: 100 cl
Värv: Hele
Lõhn: Kompleksne, kerge
Maitse: Mahe
Järelmaitse: Mahe, pisut maisi meenutav, täiuslik.
Link:
E-koolitus – “Joogid, mida peab teadma!”
Sisekoolitus: „Täienduskoolitus teenindajatele“
http://koolitus.veebikiri.ee/sisekoolitus-taienduskoolitus-teenindajale/
Foto: erakogu