Eesti. Mis toimib huvitavat Eesti Vabaõhumuuseumis?

november 9, 2009 Eesti. Mis toimib huvitavat Eesti Vabaõhumuuseumis? kommenteerimine on välja lülitatud

evm_logo

Hea Eesti Vabaõhumuuseumi sõber!

Sel nädalavahetusel (14.-15.11.09) saab muuseumi Härjapea talus näha ja õppida leivategu. Kes pühapäeval „õigel ajal“ jalutama juhtub, saab leiba ka maitsta!
21.nov kl 10-16 toimub meistrikursus „Eesti tool“ – tutvustame muuseumi kogudes olevad põnevaid vanu toole, räägime toolide kujunemisloost ja nendega seotud traditsioonidest ning punume takunöörist toolipõhja. Kursusele registreerumine: 6549 126 või kuiekool@evm.ee .
22.nov tasub taas koos perega tulla Härjapea tallu kadrimaske meisterdama.
27.nov kl 11st-16ni kutsume kõiki ajaloohuvilisi muuseumi teaduspäevale, kus meie teadurid tutvustavad 2009. aasta uurimis- ja välitööde tulemusi.
Ka kõikidel tööpäevadel olete oodatud lõunatama Kolu kõrtsi. Kella 12st-16ni pakume 60 krooni eest päevapraadi (või päevasupp + magustoit) koos mahlajoogi, tee või kohviga. – Selleks tuleb muuseumi kassast osta Kolu kõrtsi 60 kroonine pilet. Muuseumipiletit juurde ostma ei pea! Head, traditsioonilised eesti toidud; eriline ja loov õhustik; 10min autosõitu Tallinna kesklinnast; tasuta parkimine; wifi.

Täpsem info kõikide ürituste kohta www.evm.ee

Talvehooajal oleme avatud iga päev kella 10st-17ni. Lisaks muuseumi pargile on ekspositsiooni hoonetest avatud Härjapea talu, Kuie kool, Kolu kõrts ja kolmapäeviti ning nädalavahetustel Sepa talu (ürituste ajal teisedki talud). Kindlasti tasub külastada ka muuseumi kauplust, kui otsid toredat kingitust endale või sõbrale – hää hinnaga käsitööd saab osta kõikidel nädalapäevadel ka siis, kui pole mahti muuseumit külastada (e muuseumipiletit ostmata).

Talvehooaja piletihinnad: tavapilet 50 krooni, sooduspilet 25 krooni, perepilet 75 krooni. Pere aastapääse maksab 500 krooni ja ühe inimese aastapääse 350 krooni.

Rõõmsate kohtumisteni!

Piret Järvan

Eesti Vabaõhumuuseumi turundusdirektor

tel 6549 121; e-post: piret@evm.ee

Kommentaarium on suletud.