Toit. Pizza.
Nii mitmedki tippjuhid rõhutavad oma intervjuudes, et eduks äris ei piisa üksnes teadmistest ja pealhakkamisest. Pisut peab ka õnne olema. Omal tagasihoidlikul moel saab “Külaline” seda väidet kinnitada. Juhtus nii, et pizzat käsitleva artikli koostamise ajal küsisime lugejatelt hinnagut augustis ilmunud proovinumbri kohta ja loosisime muuhulgas välja EHRA.ee “Püsipaketi” hinnaga 2995 kr. Õnnelikuks, kellele fortuuna naeratas, osutus prl Sirli Sillaste, Viimsi Peetri Pizza juhataja. Niisiis, küsime pizza suhtes nüüd otse asjatundjalt.
“Külaline” küsib – miks kasutate EHRA.ee keskkonda?
EHRA keskkonda kasutan töötajate otsimiseks sellepärast, et siit leiab tõelisi kokandusega ja toitlustusega kokku puutuvaid inimesi. Väsinud olen pakkumast muudes keskkondades olevatele teenindajatele pitsakoka ametit. Nad lihtsalt pole toitlustusest huvitatud. EHRAs aga on inimene teadlik, et pakkumine tuleb enamuses toitlustusasutuselt ja vastab mulle meeleldi.
Milline on hea pizza?
Hea pizza on hingega tehtud. Nägus, maitsev ja värske- just ahjust tulnud. Toit on hea kui kõht saab mõnusasti täis. Seda ülesannet täidab pizza hästi. Maitseelamused on garanteeritud, sest alati saab inimene ise kombineerida endale meelepärastest komponentidest pizza. Eestis on, välisriikidest tulnud klientide jutu järgi, pizza natuke teistsugune kui Ameerikas või Itaalias ja Peetri Pizza on just eestlase maitsele kujundatud.
Pizzat võib teha kõigist külmkapis leiduvast, alustades heeringaga ja lõpetades rosinate ja moosiga. Meie menüüst pakutav üks populaarsemaid on Mafioso pizza. Koosneb pizzataignast, pizzakastmest, sibulast, peekonist, paprikast, šampinjonidest ja oliividest. Eriti hea pizza saab, kui valmistada see pannipizzana (paksupõhjaline) ning juustuäärega ( juust keeratakse pizza äärtesse taigna sisse ). Osa aega küpseb pizza vormi saamiseks pannil ja viimane lihv antakse ahjus kivipõhjaga pinnal. Viib tõesti keele alla!