Toit. Toscana oasupp

juuni 10, 2010 Toit. Toscana oasupp kommenteerimine on välja lülitatud


Hästi mõnus, toitev ja kergelt vürtsikas supp.
1 spl õli
1 spl võid
1 sibul
2 porgandit
1 kartul
2 purki valgeid ube tomatikastmes
u. 1 l puljongit
1 loorberileht
veidi tüümiani
soola-pipart
4 viilu sinki
4 viilu suitsupeekonit
paar tilka Tabasco´t

Kuumuta potis õli ja või. Haki sibul ja kartul väikesteks tükkideks, riivi porgand ning pane need kõik potti. Küpseta umbes 10 minutit. Lisa ettevaatlikult puljong, konservoad, loorberileht ja tüümian. Keeda tasasel tulel kuni kartul ja porgand on pehmed. Võta loorberileht välja ja lisa supile hakitud sink. Tõsta supp pliidilt ja aseta kaas peale, et sink läbi kuumeneks. Sel ajal kuumuta pann ning prae suitsupeekon mõlemalt poolt krõbedaks, tükelda väiksemateks tükkideks ning vala koos rasvaga supile. Vajadusel maitsesta veel soola-pipraga ning lisa vürtsi Tabasco´ga. Kõrvale paku ciabatta´t.

Foto: Flickr.com

Allikas: feeling24

Kommentaarium on suletud.