Toit. Spinati-riisipirukas

september 10, 2011 Toit. Spinati-riisipirukas kommenteerimine on välja lülitatud

Lehttaigen lõigata kaheks võrdseks tükiks. Rullida tükid ristküliku kujuliseks, üks tükk asetada küpsetusplaadile, sinna peale jaotada täidis, ääred jätta 2-3 cm ulatuses tühjaks, ilma täidiseta jäänud ääred keerata täidisele peale. Teine lehttaigna ristkülik asetada katteks peale, ääred keerata piruka alla, kahvliga võib teha ilusad servad. Lõigata noaga pirukale sälgud sisse ning määrida pealt munaga ja puistata üle seesamiseemnetega. Küpsetada 200 kraadises ahjus 30 minutit.

Vaja:
500g lehttaigent.

Täidis:
4dl keedetud riisi;
3 keedetud muna;
400g kupatatud spinatit;
soola;
valget pipart;
riivitud muskaatpähklit;
2 toorest muna.

Peale:
määrimiseks muna;
seesamiseemneid.

Keedetud muna tükeldada või riivida suure riiviga. Spinat lõigata väiksemateks tükkideks ning segada kõik täidise koostisained kokku.

Foto ja retsept:  http://kokkamine.wordpress.com

Kommentaarium on suletud.