Toit. Inglise köök, pudingud

mai 10, 2009 Toit. Inglise köök, pudingud kommenteerimine on välja lülitatud


Väikesed juustu pudingud:

248g riivsaia
284g riivitud chedder juustu
284 ml piima
2 lahtiklopitud muna
2 teelusikat sinepit
sool
värskelt jahvatatud pipart
võid
Sega riivsai ja riivitud cheddar juust omavahel hästi ära. Seda on hea käsitsi teha. Lisa piim ja munad, maitsesta oma maitse järgi . Pole paha mõte lisada veel sinepit kui sulle meeldib sinep juustuga. Võita kaheksa väikest suflee kaussi või küpsetusvormi. Jaga segu kaussidesse ja jäta mõneks ajaks kerkima. Pane puding ahju raamat 163 °C 30-40 minutiks kuni taigen on tõusnud ja muutunud pealt kuld pruuniks. Serveeri koheselt.
Puding peab olema väljast pruun ja krõbedam kui suflee.

Kommentaarium on suletud.