Tiramisu

september 10, 2009 Tiramisu kommenteerimine on välja lülitatud

tiramisu

  • 400 ml rõõska koort
  • 1 pakk Mascarpone juustu (250 g)
  • liköör (Amaretto/Vana Tallinn/Dooley’s) – umbes 3 korgitäit
  • Espressot
  • 3 tordipõhja (3-kihiline kook)
  • tuhksuhkrut 2-3 supilusikatäit
  • tumedat šokolaadi või kakaopulbrit

Valmistamine: Kõigepealt teha valmis espresso ja likööri segu. (espresso + 1 korgitäis likööri) Panna see sellisesse anumasse, millega saab pritsida. Pritsida seguga üle tunde järgi kõik kolm kihti.

Siis rõõsk koor tuhksuhkruga ära vahustada. Vahustamise ajal lisada ülejäänud 2 korgitäit likööri. Lõpu poole lisada
Mascarpone. Ei tohi lasta võiks vahustada, vaid selliseks nagu vahukoor!

KAUNISTUSEKS: Kaunistada võib riivitud šokolaadi või kakaopulbriga.

Lasta külmkapis seista 2-3 tundi.

koolitused120x60

Retsepti saatja: Liisu

Foto: Wikipedia

Allikas: Feeling24.ee

Kommentaarium on suletud.