Persoon. Intervjuu Vabalaud.ee juhataja pr. Kristel Nõmmik`uga

veebruar 10, 2012 Persoon. Intervjuu Vabalaud.ee juhataja pr. Kristel Nõmmik`uga kommenteerimine on välja lülitatud
Persoon. Intervjuu Vabalaud.ee juhataja pr. Kristel Nõmmik`uga

Sinu enda taust on olnud tihedalt seotud toitlustamisega. Mida annab Sulle Vabalaud.ee juhatamine?

Vabalaud.ee juhatamine annab mulle hea võimaluse kasutada kõiki neid erinevaid teadmisi, mis  aastate vältel kogunenud. Lisaks armastan ma ise väga restoranis käia. Eriti aga meie Eesti restorane. Portaali juhtimine aitab olla kursis kõige uue ja huvitavaga.

Maailmas on tänasega täpselt 525 998433 veebilehte, millepoolest erineb neist kõigist Vabalaud.ee?

Vabalaud.ee on esimene omasugune Eestis, oleme ühendanud restorani reserveerimise ja sobiva toidukoha valiku, meelelahutuse ja uue erialase info. Vabalaud.ee-st leiab ju ka värsked uudised toidu-, joogi- ja restoranide vallas. Vabalaud.ee-le kirjutavad lugusid nii ajakirjanikud kui ka meie head sõbrad ja tuttavad.

Kus on konks? Kui soovin reserveerida laua, siis kui palju see mulle maksma läheb?

Absoluutselt mitte midagi – sa kaupled kasudega! Reserveerimine on tasuta. Me aitame Sinu soovidele parima võimaliku lahenduse leida!

Kas registreerumine on keerukas?  

Registreerimine ei ole keerukas – täita tuleb väga lihtne veebipõhine vorm ja edasi on kõik juba meie töö.

Täiesti isiklik küsimus – me ei saa küsida Sinu lemmikrestorani, see ei oleks antud kontekstis eetiline – aga küsiksime, mis on Su lemmiktoit? Roog, selgemalt väljendudes : )

See on raske küsimus – olen aldis  proovima  väga erinevaid asju ja maailmas ringi rännates saanud väga erilisi elamusi. Tegelikult oleneb kõik ikkagi kontekstist – jõulud on ees ja meie pere jõululaud on väga klassikaline, ikka verivorst ja sealiha ja hapukapsas. Aga tõenäoliselt 26-ndal detsembril maiustan sushiga.

Ja vein, mida siia juurde oleks sobilik serveerida?

Kui nüüd jõuludest rääkida, siis hapukapsa ja seaprae uurde piilun hoopis valge veini poole. Piirkonnaks siis Alsace ja Prantsusmaa. Kui üldisemalt rääkida, siis see võib tunduda klišeena, aga ma tõesti armastan šampanjat! Aperitiivina, toidu juurde ja tujutõstjana.

Kuidas puhkad? Veebiäris tähendab puhkus pahatihti lihtsalt seda, et avatakse mõni uus ja huvitav internetilehekülg…

…….mul on suurepärane perekond, abikaasa ja kaks last, nendega koosolemine on puhkus! Meile väga meeldib reisida – armastan Aasiat. Aga vahel on tore ka paariks päevaks mõnada Euroopa suurlinna „ära eksida“. Pigem pean ennast inimeseks, kes oskab puhata ja väärtustada aega, mis selleks on võetud.

Lõpetuseks, mida sooviksid veebikirja lugejatele?

Kauneid eelolevaid pühi ja seda et Teile kõigil oleks vähemalt üks hea sõber, kellega restorani nautima minna!

Lõpetuseks väike õpetus, kuidas kasutada Vabalaud.ee-d


Foto ja video: Vabalaud.ee

Kommentaarium on suletud.